[Folklista] Jövő héten Budapest Folk Fest

ILDIKÓ PAPNÉ CZAGÁNY Ildiko.PapneCzagany at kh.hu
2017. Május. 19., P, 07:59:23 CEST


Kedves Anna, 

szeretnék leiratkozni a levelezőcsoportból. 

Köszönöm szépen, 

Papné Czagány Ildikó 
e-mail: ildiko.papneczagany at kh.hu-----Original Message-----
From: Lista [mailto:lista-bounces at list.folkradio.hu] On Behalf Of Hegedűs Anna
Sent: Thursday, May 18, 2017 4:12 PM
To: Folklista - a Folkrádió Levelezőlista <lista at list.folkradio.hu>
Subject: [Folklista] Jövő héten Budapest Folk Fest

Sziasztok!

Május 24-én a vajdaszentiványi gálával veszi kezdetét az ötnapos Budapest Folk Fest. A nyitónapon, szerdán a Fonóban mulatunk, vajdaszentiványi vendégeinkkel, muzsikál a Tükrös.

Csütörtöktől vasárnapig a Várkert Bazár Önőház Udvarát lakjuk be jó
muzsikákkal: a borteraszon minden éjszaka folkkocsma lesz és persze válogatott borok, ide ingyenes a belépés. Muzsikálnak: PásztorHóra, Tokos, Fokos, Fanfara Complexa.

A nagyszínpadon fellép többek között az Esszencia, a Buda Folk Band és "testvérezenekaruk", a lengyel Dikanda, több jeles előadó lesz vedégünk külföldről, így a bolgár fúvósfenomén, Theodosii Spassov, aki együtt lép fel a legendás makedón gitárossal, Vlatko Stefanovskival, Romániából itt lesz két remek gipsy zenekar a Nadara és a Mahala Rai Banda hogy csak párat említsünk műfaji kitekintésként.

Vasárnap délután ingyenes  gyerekprogrammal várjuk a családokat a Várkert Bazár reneszánsz kertjében: Koncertet ad a Sarjú Banda, jönnek a Szárnyas Sárkányok gólyalábasai és Majoros Ági Bábszínháza.

Gyertek! A teljes vasárnapi program, valamint a folkkocsma-borterasz ingyenes.

Részletek, jegyek itt: http://www.fono.hu/hu/budapest-folk-fest

--
Hegedűs Anna
Fonó Budai Zeneház
1116 Budapest, Sztregova utca 3.
www.fono.hu

Csatlakozz hozzánk a facebookon:
www.facebook.com/fonobudaizenehaz
Videóink a LiveFromFono csatornán:
www.youtube.com/user/LiveFromFono
Zenéink a MusicFromFonon:
www.youtube.com/user/musicfromfono

______________________________________

Támogasd a Folkrádiót adód 1 százalékával!
Adószámunk: 18565449-1-09

- a KBC csoport tagja -
- member of the KBC group -

***** Az email-en történő információtovábbítás kockázattal járhat, az így továbbított adatok jogosulatlanok számára ismertté válhatnak. A K&H Csoport ezen a nem biztonságos csatornán kizárólag az ügyfél kérésére továbbít információt, és nem vállal felelősséget illetéktelen személyek általi, jogosulatlan felhasználásból eredő kárért, kivéve, ha a kár a Küldőnek minősülő K&H Csoport hibájának következménye. Jelen email-üzenetben foglalt információ bizalmas, és jogilag védett. A K&H Csoport teljes, ezzel kapcsolatos állásfoglalását megtalálja honlapunkon, a következő címen: http://www.kh.hu/emailpolicy. Amennyiben nem Ön a címzett, jelen kommunikáció bármely felhasználása szigorúan tiltott. *****
***** Information sent via e-mail may entail a security risk, as it may be disclosed to unauthorized parties. This communication channel is not safe, so the K&H Group only uses it, if the client expressly requests it. K&H Group shall not be held liable for any damages caused by the unauthorized use of the information by unauthorized persons, unless the damage is attributable to an error on the part of the sender, i.e., the K&H Group. The information in this e-mail is confidential and legally privileged. K&H’s complete statement on this matter is available at our website: http://www.kh.hu/emailpolicy. If you are not the intended recipient of this e-mail, use of this email for any purpose is strictly prohibited. *****


További információk a(z) Lista levelezőlistáról