[Folklista] Fw: Csidu a fúrás ellen

Szabó Anna mossolyogj at freemail.hu
2012. Sze. 5., Sze, 00:45:47 CEST


Csidu Jó pajtásom, szeretnék neki ebben az alább vázolt méltatlan helyzetben ilyen módon is segíteni.Olvassátok a levelét:  Kedves Jóérzésű Néptáncpedagógus,tanár és táncos kollégák! 
A néptáncpedagógusi állásajánlathoz szeretnék hozzászólni, amit a                           Kiss Zenede zeneiskola tett közzé!                                a SZAKMA BECSÜLETE A TÉT!!! 
Ne hagyjuk, hogy egymás ellen kijátszanak minket, arra használjanak föl, hogy kifúrjanak valünk egy kollégát a helyéről!
Ha engem hívnak valahova más helyett tanítani, nekem az az első, hogy megkeresem az ott tanító kollégát, és megkérdezem, hogy neki mi a hozzáállása a kérdéshez. Ha azt mondja, hogy persze, jó hogy jövök, mert neki ez a munka nem kívánatos már, akkor vállalom helyette, ha nem erről van szó, már ott se vagyok. 
                                     ITT NEM ERRŐL VAN SZÓ!!! 
35 éve tanítok, a táncházak kezdete óta. Most is nagyon szívesen teszem a dolgom.Közel húsz éve tanítok egy iskolában a Máriaremetei úton, ahova 
                               AZ ÉN MEGFÚRÁSOMRA KERSNEK VALAKIT ugyanazokra a nanpokra, évfolyamokra azaz gyermekekre, mint én "szabad piaci verseny"-re hivatkozva. Persze azt nem árulják el, hogy én ott vagyok, és, hogy mióta.                                AZ ERKÖLCS NEM MÉRCE,CSAK A PÉNZ!?
Én ezalatt a 35 év alatt ilyen nyílt, és arcátlan támadással még nem találkoztam.

Ha van bennetek egy kis "betyárbecsület" nem vagytok ebben partnerek! 
               TARTSUNK ÖSSZE MINT A NÉPTÁNCOSOK ÉS NÉPTÁNCPEDAGÓGUSOK CSALÁDJA!!! 
Ha ti lesztek ilyen helyzetben, rám számíthattok az biztos!
Köszönöm a megértéseteket!
Terjesszétek!!!
Bízom benne, hogy összefogással meggátolhatjuk az államilag támogatott intézményi erőfölényt kihasználó nyomulást! Szeretettel ölellek benneteket! Csidu 


További információk a(z) Lista levelezőlistáról