[Folklista] ZTI gyűjtések

Papp Ildikó p.ildiko73 at freemail.hu
2010. Jan. 17., V, 14:58:33 CET


Sziasztok, nagyon rég keresek kisfianak néptáncos inget (150 cm magas), anyagi okok miatt csak használt jöhet  szóba, aki tud ilyenről vagy van eladó kérem irjon,  természetesen nem ingyen kérem, ezt nem is várnám el senkitől.
Előre is köszönöm.

"Krajcsó Bence " <bencekb at citromail.hu> írta:
>Kedves Listatagok!
>
>Ahol élek, Vésztőn (Békés megyében) Bartók Béla 1906-ban, 1908-ban, 1918-ban is gyűjtött fonográfhengerekre. Később Olsvai Imre is járt Vésztőn 1968-ban, de ő már azt hiszem, hogy szalagra gyűjtött. Ebből a gyűjtésből az Angoli Borbála c. dal felkerült a Magyar Népzeni Antológiára. Ezekből a gyűjtésekből pár népdalt találtam a Zenetudományi Intézet online adatbázisán, de ez ugye nem a teljes gyűjtés. Legjobb tudomásom szerint a teljes gyűjtés a ZTI tulajdonában va..
>
>A kérdésem a következő lenne: Magán célú felhasználásra (saját lakhelyem népdalkincsének megismerése céljából) kiadják-e a Zenetudományi Intézetből a teljes vésztői gyűjtéseket digitalizálva?
>
>Várom a válaszokat!!
>
>Krajcsó Bence
>_______________________________________
>A Folklista szabályzata, melyet feliratkozáskor minden tag elfogad:
>http://www.folkradio.hu/illik.php


________________________________________________________<br>Kezdd az új évet velünk! Tanulj nyelvet most 25% kedvezménnyel!<br>http://ad.adverticum.net/b/cl,1,6022,375239,463381/click.prmTovábbi információk a(z) Lista levelezőlistáról