[Folklista] Pontosítások

Ötvös Györgyi otvosgy at freemail.hu
2010. Ápr. 23., P, 12:06:09 CEST


Kedves Szabolcs!Nem csináltál semmi galibát! Szóvá tettél egy jogos észrevételt, ami teljesen érthető. Számomra Csata Orsolya leveléből nem az derül ki, hogy megbántottad őt, hiszen még ő kér elnézést Tőled.A helyesírásról: nem vagyok rá büszke, de tegnap én is úgy küldtem el egy levelet a folklistára, hogy több helyről, ahova vesszőt kellett volna tennem, lemaradt. Két humán diplomával a zsebemben, sokszor tanácstalan vagyok én is, mit, hogyan kell írni helyesen. Mityu is elnézést kért Tőled. Írj bátran máskor is, mindenki meg fogja érteni!
Minden jót kívánok!Üdvözlettel: Ötvös Györgyi
Csibi Szabolcs <szahmad_7 at yahoo.com> írta:
> Kedves barátaim!
>
>Szép kis galibát okoztam! Nem volt szándékomban! A pontatlanságok orvosolva lesznek. Én bánom ,hogy levelemmel megbántottam Csata Orsolyát és Gellért Alpárt, hiszen jó szándékkal kerestek meg minket. S remélem , hogy ez a kis incidens ,(csalódás bennünk ) nem állítja meg őket abban ,hogy újabb és újabb, érdekes foglalkozást űző embereket keressenek meg és mutassanak meg a világnak ,a Kirakatban.Mert szerencsére van még egy jónéhány itt nálunk Erdélyben, s megérdemlik, hogy tudjon róluk a világ.
> Tudom magamról, hogy helytelenül írok, szétszórt vagyok és türelmetlen. Erről többet tudna beszélni édesanyám aki magyar nyelv és irodalomszakos tanár,s épp eleget kínlódott velem.
>  Minden jót kívánok, a Kalagor nevében!
>        Csibi Szabolcs
>
>
>   
>_______________________________________
>www.folkradio.hu
>Ha teheted, ajánld fel adód 1 százalékát a Folkrádió működtetésére! Adószámunk: 18565449-1-09. Köszönjük a tavalyi támogatást!


 <a href="http://ad.adverticum.net/b/cl,1,73468,1603402,1600294/click.prm" target="_blank">________________________________________________________<br>Autót vásárol? Balesetmentesen vezet? Genertel kötelező szenzációs kedvezménnyel!<br></a>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról