[Folklista] Kabaré

Ziku Evantia evantiaz at freemail.hu
2010. Ápr. 10., Szo, 12:48:02 CEST


Májusi Rádiókabaré a Hagyományok Házában
 Május 3-án este hét órakor kezdődik a Rádiókabaré májusi adásának felvétele a Hagyományok Háza színháztermében. A műsort Litkai Gergely és Trunkó Barnabás vezeti.

    // ');    // ]]>    Az MR1-Kossuth Rádióban havonta jelentkező Rádiókabaré nyilvános felvétele jeles humoristák és népszerű színészek közreműködésével ezúttal a Hagyományok Házában kap helyet. A korszellemnek megfelelően a „stand-up comedy” műfajának is otthont adó szórakoztató műsorban a különleges helyszínre, a Kárpát-medencei néphagyomány ápolását és továbbéltetését felvállaló nemzeti intézményre való tekintettel ezúttal a népi humor is megjelenik. Aktuális mivolta miatt a program az utolsó pillanatban áll össze, így számunkra is meglepetés, kik lépnek fel majd a színpadra, ezért is érdemes élőben megtekinteni a három óra felhőtlen szórakozást ígérő műsort.
 


<a href="" target="_blank"><br><br>________________________________________________________<br><a href="http://ad.adverticum.net/b/cl,1,73468,1600986,1600508/click.prm">80 OKJ képzés egy helyen az EFEB-nél! EUROPASS-szal, akár távokatatással is. Munkanélküli és más kedvezmények, részletfizetéssel. EFEB – vizsgagarancia!
</a></a>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról