[Folklista] Nem népzene, de fontos

Ziku Evantia evantiaz at freemail.hu
2009. Már. 2., H, 10:08:12 CET
"Kedves barátaim, ismerőseim!
Idén márciusban (19-től 22-ig) egy olyan dokumentumfilmet készülök forgatni, ami egy méltán híres, de sajnos még így sem elég közismert személyről és annak tetteiről kíván szólni. Ez az ember nem más, mint Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, aki elszántságával, kitartásával és természetesen cseppet sem kevés hitével létrehozott valamit! Valamit, ami sokkal nagyobb publicitást érdemelne, mint ahogyan ma azt sokan gondolják! Ez a valami nem más, mint egy olyan komplett árvaházlánc, ami a dévai központból kiindulva már rengeteg helyen fellelhető a határon túl! 
Abban kérném a Ti segítségeteket ismerősök és barátok, mivel nem akarok üres kézzel menni a forgatandó helyszínekre ezekhez a gyerekekhez, hogy akinek van otthon már feleslegessé vált ruhaneműje, ami még jó állapotban van (legyen az kisgyerek ruha, felső, pulóver vagy kabát ill. cipő), hangsúlyozom, többségében serdülő gyerekekről van szó, ill. ezen kívül olyan eszközök, amikre már nincs szükségetek, de még működik és normális állapotban van (úgy mint gyerekjáték, könyvek, számítástechnikai vagy elektronikai eszközök), ill. mindemellett tartós élelmiszer (rizs, tészta, cukor, liszt stb.), vagy higiéniai eszközök, az legyen szíves nálam jelentkezni és egy megbeszélt helyen és időben elmennék az adományokért!
Remélem minél több embernél akad majd valami kis apróság! Ne feledjétek, lehet, hogy az adott dolog nektek már nem jelent sokat, de azoknak a gyerekeknek mérhetetlen boldogságot és örömöt képes nyújtani!
Kérlek tegyétek ki ezt az üzenetet ahányan csak tudjátok, vélhetően én többször is ki fogom tenni, hogy biztosan mindenkihez eljusson!
Köszönöm a segítségeteket az árva gyerekek és természetesen a magam nevében is!

Dombos János (a film alkotója)
Elérhetőségem: Tel.: 30/655-8199
E-mail: film.mandala at gmail.com"________________________________________________________
Aktuális témák, jó írások, női megközelítés. Női lapozó – szavunkat adjuk
http://ad.adverticum.net/b/cl,1,6022,314445,386465/click.prm
További információk a(z) Lista levelezőlistáról