[Folklista] TV

Nagy István tancos at EUnet.yu
2008. Jan. 17., Cs, 22:14:59 CET


http://www.musicianswho.hu/cikkek.php?cikkid=2567
Elindult az Internetes sugárzású Kulturális és Művészeti TV
- 2008. január 17., csütörtök 09:22

Az eddig Internetes fejlesztéssel és online marketinggel foglalkozó Netvezér Kft. 2008. január 6-án elindította az egyelőre Interneten elérhető Kulturális és Művészeti Televíziót (www.kulturalis.tv), amellyel egy tátongó rést kíván betölteni a magyar kulturális életben. A kulturalis.tv olyan online televíziós csatorna, amely fő célkitűzése, hogy médianyilvánosságot biztosítson a magyar művészeti és kulturális élet szereplői számára, az Internet adta lehetőségek kiaknázásával.

Kulturális és Művészeti Televízió céljai az alábbiak: 

Médianyilvánosságot, különböző bemutatkozási és megjelenési lehetőségeket biztosítani az európai, ezen belül kiemelten a magyar (beleértve a határon túli magyar) művészeti és kulturális élet szereplői számára,

Saját gyártású kulturális témájú műsorok (színházi és koncertközvetítések, könyvbemutatók, képzőművészeti és népművészeti hagyományőrző tevékenységek bemutatása, közművelődési célú oktatófilmek, stb.) készítése, és minden lehetséges módon történő terjesztése, 

A kultúra és művészet a társadalom minél szélesebb rétegeihez történő eljuttatása

Céljaink között szerepel önálló tematikus csatornaként megjelenni a kábelhálózatban, illetve a 2012 után valószínűsíthető digitális átállás után önálló digitális földfelszíni sugárzású csatornává válni.

Felhívás!!! 

Minden művészeti ágban és a kultúra minden területéről várjuk olyan magyar alkotók és művészek jelentkezését, akik tevékenységükről jó minőségű mozgóképanyaggal rendelkeznek és azt szívesen látnák viszont a kulturalis.tv kínálatában. 

Szívesen működünk együtt továbbá kulturális és művészeti intézményekkel (művelődési házak, múzeumok, kiállítótermek, színházak, művészeket tömörítő szervezetek, önkormányzatok kulturális osztályai, stb.), akiktől a műsorunk gerincét adó Kulturális Híradó számára aktuális kulturális információkat várunk.

Várjuk továbbá támogatók, szponzorok jelentkezését is, akik egyetértenek kitűzött céljainkkal és társadalmi szerepvállalásuk jegyében hozzájárulnának a kultúra és művészetek minél szélesebb rétegekhez történő eljuttatásához, valamint a magyar kulturális és művészeti élet szereplői számára az általuk teremtett és képviselt értékhez méltó bemutatkozási lehetőség biztosításához. 

A Netvezér Kft. fő tevékenysége a kis- és középvállalati kör részére Internetes szolgáltatások nyújtása (honlapfejlesztés, webtárhely, webáruház, online marketing tanácsadás). A Kulturális és Művészeti Televízió megvalósítására a cég tulajdonosai kompetens projekt-teamet hoztak létre, melyben személyes közreműködésük a stratégiai irányok és koncepció meghatározására, a technikai szükségletek biztosítására, valamint a művészeti vezetésre és szerkesztésre terjed ki. 

További információk: www.kulturalis.tv 


További információk a(z) Lista levelezőlistáról