RE: [Folklista] Tanchaztalalkozó

Kiraly, Endre endre.kiraly at hp.com
2004. Már. 31., Sze, 09:56:19 CEST


>nem tudtak ugyanazzal a jeggyel visszajönni

Így van. Én is ezt tartom az egyik legnagyobb szervezési problémának. Mi sem tudtunk sokáig maradni emiatt.

Nagyon-nagyon sokan voltunk - vagy szerettünk volna lenni - gyerekekkel. Ami viszont így nem megy. Vagy megyek a gyereknek is való műsorra, hazaviszem őket és akkor már nem megyek el mégegyszer. Vagy önző módon nem viszem el a gyerkőket és vigadok, kocsmázok és jól érzem magam a cimborákkal. A kettő együtt nem igazán megy.

És - mivel szerintem nulla közeli azoknak a száma, akik gyerekkel, majd gyerek nélkül többször vesznek jegyet - NEM JELENTENE BEVÉTELKIESÉST, ha megoldanák a visszatérési lehetőséget. Pl. napi pecsét a kézfejre, sok helyen csinálják, nem hiszem, hogy nagy költség lenne.

Pedig pont ezekben a táncházas körökben tényleg nagyon jellemző a sok gyerekes lelkes nagycsalád. Csak a saját ismerőseink közül találkoztunk most sok 3-4-5 gyerekes barátainkkal.

Szóval: nagycsalád centrikusabbnak kellene lennie a szervezésnek!!!

De azért nagyon jó volt idén is ott lenni :-) A problémámat pár mondatban le tudtam írni, ami tetszett, azt sok-sok oldalon keresztül írhatnám, de nem teszem :-)

Üdv,
Endre


-----Original Message-----
From: lista-bounces at list.folkradio.hu [mailto:lista-bounces at list.folkradio.hu] On Behalf Of Póti József
Sent: Wednesday, March 31, 2004 10:35 AM
To: Folklista a Folkrádió levelező listája
Subject: Re: [Folklista] TanchaztalalkozóSziasztok!

Egy pár szót én is megejtenék "örökös" kritikus szemmel. Sajnos nem tudtam mikor volt a folkradios találkozó így én sem tudtam részt venni. Igaz a nagy tömeg engem is zavart. A tavaji gondok mint pl a ruhatár most sem volt megoldva, táskát nem fogadtak el mert....(nem tudom mi volt a kifogás) a kabátokat pedig 19 órakkor kirakták...olyan nagy szervezési ráfordítás volna ezt rendesen megoldani? Akik haza akarták vinni gyereküket vagy csak egyszerűen ki akartak menni valamiért Syma területéről azok nem tudtak ugyanazzal a jeggyel visszajönni, pedig egy szigsz ráírásával ez is megoldható lett volna. Az össznépi vigadalomban pedig a padlószőnyegen táncolni nem lehetett illetve az összeillesztéseknél elterülni annál jobban! Azonban ezúttal a nézők egy bizonyos ponti viselkedése meglepett mégpedig amikor a Zalások gyertyagyújtással megemlékeztek 9 mostanában meghalt zenész-táncos-gyüjtőről senki nem állt fel egy pillanatra, ezzel egy csöppnyi tiszteletet adjon.... Egyébként pedig remélem mindenki megtalálta amit keresett ! üdv jTovábbi információk a(z) Lista levelezőlistáról