népzenei anyagok cseréje, katalogizálás Re: [Folklista]

KOVACS Peter Freemail petya75 at freemail.hu
2004. Aug. 17., K, 10:41:39 CEST


Engem valószínű érdekelne, nekem is van egy csomó (nem néztem meg hány giga); van mobilrackem, meg CD-íróm, ilyenformán tudnánk cserélni. Szerintem 90%-ban eredeti gyűjtések vannak nekem mp3-ban meg wavban (van, ami fel van bontva trackekre, de egy csomó van, ami még nincs felbontva, hanem egy gyűjtés, vagy kazettaoldal egy track, stb.). Neked milyen jellegű népzenéid vannak? Gyűjtések, vagy táncházas zenekarok felvételei?

Szerintem a Folkrádiót is érdekelné a dolog, de csak akkor, ha elkészíted hozzá a már meglévő rekordok módszere alapján az Excel-táblázatot. Én is ezzel a kategorizálással tartozok nekik már egy jó ideje a saját anyagom tekintetében, ezért áll a dolog, ezért nem játszák szerintem az én anyagomat (bár itt jelzem, hogy jól haladtam vele, csak lusta vagyok befejezni). Az Excel táblázatra azért van szükség, mert az ott levő adatok alapján készült kód szükséges ahhoz, hogy a Folkrádió lejátszója le tudja játszani, és adatokat tudjon megjelentetni róla a honlapon, pl. (gondolom).

Jól mondom, kedves Folkrádió?

Bocs tőletek, előbb utóbb befejezem a katalogizálást, és akkor számítok arra, hogy az általam nektek küldött anyag is bekerül a lejátszásra kerülő fájlok rendszerébe; csak hát annyi egyéb ilyen jellegű munkám van még, hogy azt se tudom, melyiket kezdjem el / folytassam.

Kovács Péter
 ----- Original Message ----- 
 From: Balogh Csaba 
 To: lista at list.folkradio.hu 
 Sent: Tuesday, August 17, 2004 9:58 AM
 Subject: [Folklista] 


 Üdv Mindenkinek!

 Van nekem mintegy 20 Gbyte népzeném!

 Ha van még rajtam kívül olyan ember aki szívesen hallgat népzenét és szeretne csere.berélni az kérem válaszoljon és majd megbeszéljük!

 Tamás Budapest------------------------------------------------------------------------------
 C2 MAIL: A nagy levelez-Ő. http://mail.c2.hu 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <https://list.folkradio.hu/pipermail/lista/attachments/20040817/28720ca2/attachment-0017.htm>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról