[Folklista] Duna tv népzenei mûsora

Szabo Laszlo szablaszl at bonyhad.tvnet.hu
2004. Ápr. 29., Cs, 14:20:53 CEST


Sziasztok!
A minap az alábbi levelet kapta egyik kollégám, neki nincs számítógépe, így én vállaltam, hogy közzé teszem a folklistán, hátha látjátok értelmét a felhívásban foglaltaknak. A levelet Balogh Sándor, az óbudai zeneiskola tanára küldte:
Kedves népzenész Barátom!

Engedd meg, hogy néhány mondat erejéig feltartsalak! Mindezt - egy a Duna Tv-n megszűnt műsorral kapcsolatban - a Reggeli muzsika c. minden napi 5 perces műsor "visszahozataláért" teszem.

Az évekig tartó kis műsorban igen változatos népzenei felvételeket láthattunk Fehér Anikó szerkesztésében. Valamennyi magyar népi hangszeren, énekhangon, szólistáktól és együttesektől, fiatalok és öregek előadásában egyaránt kaphattunk ízelítőt a magyar népzenei értékekből.

Sajnos egy ideje megszűnt a Reggeli muzsika, így tovább csökkent az egyébként is kevés népzenei műsor a Duna TV-n. (Jelenleg mindössze kettő van, ami havonként jelentkezik: A Muzsika­szó és a Táncház).

Amennyiben szeretnél tenni valamit a műsor újraindítása érdekében, küldj pár soros levelet a Duna TV elnökének, Pekár Istvánnak címezve: 1016 Budapest, Mészáros utca 48-52.

Lehet, hogy csak ezen múlik a műsor visszaállítása.

Üdvözlettel: Balogh Sándor
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <https://list.folkradio.hu/pipermail/lista/attachments/20040429/72d05570/attachment-0017.htm>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról