[Folklista] kepek

Bodó-Bán János bodoban at freemail.hu
2005. Okt. 11., K, 20:20:23 CEST


Kedves Listatagok!
Kedves Agócs Gergely!

Kinek nem inge,... Mégegyszer nyomatékosan utalnék arra, hogy azokkal kellene beszélni akik ezt alulról vagy esetleg felülről igazgatják. Ezek az emberek önálló személyiségek és hátrányos helyzetüknél fogva igen sokan kiélvezik tehetségüket. Bocsánatot kérek de nem a te írásodra reagáltam, hanem a zenészek lelkét próbálom földi mértékkel nem ingoványos talajokra száműzni. Vannak jó tapasztalaim a muzsikálásukkal kapcsolatban, a viselkedésükkel és a hozzáállásukkal. Nem szeretnék példákat mondani , mert még azt hinné a jónép, hogy "ez a reklám helye". 

u.i. Lelkükből muzsikálnak
Bodó-Bán János


 ----- Original Message ----- 
 From: Agócs Gergely 
 To: lista at list.folkradio.hu 
 Sent: Tuesday, October 11, 2005 5:36 PM
 Subject: Re: [Folklista] kepek


 Velük nincs is baj, csak a sztárcsinálókkal, meg azokkal, akik igénylik, hogy sztárolhassanak valakit. 
 Mutasd meg nekem, Bodó Bán János, melyik mondatom tanúskodik arról, hogy én nem veszem emberszámba őket! Azt, hogy ők hogyan képviselik a vidékük kultúráját, minden hozzáértő elismeri. Én a plakátról, valamint azokról a "rajongókról" beszéltem, akik a döngetés mögött nem akarják látni a kultúrát, akik azt igénylik, hogy az eredetileg háromtagú Kisküküllő menti felállás hat-héttagú legyen, azokról az allűrökről, amelyek egy másik világnak, a szórakoztatóiparnak az eszköztárából származnak. Azokról az üzenetekről, amelyeket egy-egy pálmafás ing, egy-egy napszemüveg közvetít. És nem mondtam, hogy NEKIK, MAGUGNAK sztár-allűrjeik lennének, sőt, csoda, hogy ekkora sztárolás mellett képesek lettek önmaguk maradni. Sok városi művész példát vehetne ebben róluk.

 Mutasd meg nekem, Bodó Bán János, melyik mondatom indulatos. 

 Határtalan jóindulattal

 Agócs Gergely
  ----- Original Message ----- 
  From: Bodó-Bán János 
  To: lista at list.folkradio.hu 
  Sent: Tuesday, October 11, 2005 4:29 PM
  Subject: Re: [Folklista] kepek


  Kedves Listatagok!

  Az indulatok csak indulatokat fognak szülni. A Csávási zenekarból néha sztárokat csinálnak. Azokról és azokkal kéne beszélni akik ezt teszik. Legyen a zenészek mentségére mondva, hogy a Kis-Küküllő menti kultúrát adott körülmények között, levetközve "sztáralürjeiket" igen alázatosan tudják még mai napig is tolmácsolni. Csak megfelelően kell Őket megközelíteni, emberszámba kell sorolni létezésüket. 

  Bodó-Bán János
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://list.folkradio.hu/pipermail/lista/attachments/20051011/faf5d01a/attachment-0015.htm 


További információk a(z) Lista levelezőlistáról